Kuvataiteilija NYT! Vaalipaneeli torstaina 26.3.2015

htslogo         tmllogoskjllogo1skjllogo2muokattu

Aika: Torstaina 26.3. klo 17.50-19.55

Paikka: Rikhardinkadun kirjaston lukusali, 3. krs, Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

PANELISTIT

• KOM Juha-Pekka Väisänen, • VAS Otso Kantokorpi, • SDP Thomas Wallgren, • VIHREÄT Kirsikka Moring, • RKP Päivi Storgård, • KESKUSTA Laura Kolbe, • PS Valentina Ahlavuo, • KOK Wille Rydman,   •KD Jani Liukkonen

Helsingin Taiteilijaseura, Taidemaalariliitto, Suomen Akvarellitaiteen seura, SKjL ja Viipurin Taiteilijaseura järjestävät helsinkiläisille kansanedustajaehdokkaille vaalipaneelin teemalla Kuvataiteilija NYT! Paneelissa keskitytään käsittelemään kuvataiteilijan nykyistä sosiaalis-taloudellista asemaa parantavia ehdotuksia ja teemoja.

Tilaisuuden avaa Helsingin Taiteilijaseuran hallituksen puheenjohtaja Mika Vesalahti ja juontajina toimivat kuvataiteilijat Ritva Harle ja Satu Kalliokuusi. Tilaisuuden dokumentoi mediataiteilija Markus Renvall. Kooste julkaistaan Helsingin Taiteilijaseuran ja Taidemaalariliiton nettisivuilla.

Helsingin Taiteilijaseuran Facebook-sivuilla voi keskustella ennen ja jälkeen paneelin.

Tarjolla myös linkkejä tutkimuksiin taiteilijoiden merkityksestä ja asemasta.

Tervetuloa!