Ilmoittautuminen kesäkursseille käynnistyi!

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen  kesäkursseille ilmoittautuminen alkoi. Tarjoamme laajan kirjon kursseja kaikenikäisille taiteen harrastajille.

Voit käydä tutustumassa kurssitarjontaan koulun kotisivuilla,

Kesäkurssit lapsille>

Kesäkurssit aikuisille>

tai ilmoittatua suoraan haluamallesi kurssille>

Suomenlinnassa kuvaamisen kohteita riittää avarista merimaisemista linnoitusten holvikaariin. Opetustilat sijaitsevat Taidekoulu Maan tunnelmallisissa tiloissa Susisaaren 1700-luvun kasarmirakennuksessa. Kaapelitehtaan kurssit järjestetään Ruoholahdessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kesäinen Helsinki tarjoaa kuvauskohteiksi meri- ja kaupunkimaisemia sekä urbaania arkkitehtuuria. Kursseja järjestetään useilla eri teemoilla ja tekniikoilla. Kaikki opettajat ovat pedagogisesti kokeneita Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoita.