Syyslukukausi alkaa- kursseilla on vielä tilaa!

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen syyskursseille ilmoittautuminen on käynnissä. Kurssikeskus tarjoaa aikuisille taiteen harrastajille laajan kattauksen kursseja piirustuksesta, maalauksesta, grafiikasta ja kuvanveistosta. Osa kursseista soveltuu myös alan ammattilaisille. Kuvataidekoulu tarjoaa yleisen oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta 4-18-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Kurssikeskus aloittaa lukukautensa 3.9. Useilla kursseilla on vielä vapaita paikkoja. Uusia kursseja mm. Paratiisi- Värillinen piirustus. Opettajana Eija Keskinen.  Muotokuva- piirustus ja maalauskurssi. Opettajana Mika Hytti. Kuvataidekoulu aloitti lukukautensa la.18.8., mutta voit ilmoittautua vielä kursseille, joilla on vapaita paikkoja. Kaikki opettajamme ovat Helsingin Taiteilijaseuraan kuuluvia ammattitaiteilijoita. Kurssille voit ilmoittautua helposti kotisivujemme kautta.

Lasten syyskurssit /Aikuisten syyskurssit tai Ilmoittaudu heti