HELSINGIN TAITEILIJASEURAN SYYSKOKOUS MA 10.12.2012 klo 17

HELSINGIN TAITEILIJASEURAN SYYSVUOSIKOKOUS MA 10.12.2012  klo 17

Helsingin Taiteilijaseuran sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 10.12.2012 klo 17 Annantalon auditoriossa (Annankatu 30).

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokoksessa käsitellään Helsingin Taiteilijaseuran ensimmäisenä asiakohtana seuran sääntöjen muutosesitys. Keskeisimpinä sääntömuutoskohtina ovat

• seuran puheenjohtajan valinnan siirtäminen vuosikokoukselle,
  • vapaajäsenyyden rajoittaminen,
  • hallituksen tehtävien täsmentäminen.

Mikäli vuosikokous hyväksyy uudet säännöt, noudatetaan niitä jo tässä vuosikokouksessa. Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa, jonka tarkastuspäätöksen nojalla säännöt ovat hyväksyttävissä ja noudatettavissa – mikäli vuosikokous niin päättää – 10.12.2012 kokouksessa ja siitä alkaen.

Samassa yhteydessä päivitetään sääntöjä vastaamaan paremmin nykytilannetta ja tulevaa. Seuran sääntöjen mukaan sääntömuutos voidaan käsitellä yhdessä kokouksessa. Päätös yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta on tehtävä syyskokouksessa vähintään kolmeneljäsosan (¾) enemmistöllä annetuista äänistä.

Kokouskutsun mukana lähetetään seuran nykyiset säännöt sekä esitys uusista säännöistä. Kokouksen esityslista ja sääntömuutosta käsittelevät dokumentit ovat postitettu jäsenkirjeen mukana viikolla 47.

HUOM! Vuoden 2013 toimintasuunnitelma ja talousarvio löytyvät pdf-muodossa seuran kotisivuilta osoitteessa: www.helsingintaiteilijaseura.fi -> Jäsenille. Kokousmateriaalin voi myös noutaa seuran toimipisteistä (toimisto, taidelainaamo, koulu).