Helsingin Taiteilijaseuran syksyn 2019 jäsenhaku on nyt alkanut.

Helsingin Taiteilijaseuran syksyn 2019 jäsenhaku on nyt alkanut!

Deadline: 9.12.2019 klo 23:59

Hakeminen Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi

Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea Helsingissä asuvat ammattikuvataiteilijat. Jäsenyyttä voi hakea kerran vuoden aikana. Hakemus jätetään joko keväällä huhtikuun loppuun tai syksyllä marraskuun loppuun mennessä. Uudet jäsenet valitsee Helsingin Taiteilijaseuran hallitus. Seuran vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä 60 €.

Syksyn 2019 hakuajan deadline on 9.12.2019 klo 23:59. Tämän jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei käsitellä.

Haun sisällöstä tarkemmin tietoa tästä linkistä.

Taiteilijaseura ottaa vastaan vain sähköisiä jäsenhakemuksia. Sähköiseen jäsenhakuun tästä linkistä.

HUOM! Kotisivut EIVÄT riitä teoskuviksi.

Hakemuksia ei voi jättää paikan päälle Galleria Katariinan tai Helsingin Taiteilijaseuran muihin toimipisteisiin, vaan ne on jätettävä sähköisesti jäsenhakupalveluumme, suomeksi:  https://hts.gruppo.fi/online-applications/index.php/593281/lang-fi

Lisätietoja: info (at) helsingintaiteilijaseura.fi,
puh. 050-4686746 ti-to 13:00-16:00