Helsingin Taiteilijaseura hakee osa-aikaista järjestösihteeriä

Helsingin Taiteilijaseura hakee

OSA-AIKAISTA JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

Helsingin Taiteilijaseura on perustettu vuonna 1967 valvomaan ja edistämään kuvataiteilijoiden ammatillisia etuja, sekä kasvattamaan kuvataiteen tuntemusta muun muassa koulutus- ja näyttelytoiminnalla. Jäsenet, lähes 800, ovat helsinkiläisiä ammattikuvataiteilijoita. Tärkeimmät toimintamuotomme ovat Galleria Katariina ja Katariinan Studio Kalevankadulla, Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamo Rikhardinkadun kirjaston tiloissa sekä kuvataidekoulu ja kurssikeskus Kaapelitehtaalla. Lisätietoa verkkosivuilla www.helsingintaiteilijaseura.fi.

Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluu:

• Palkanlasku ja rahamaksuliikenne
  • Taidelainaamon ja gallerian tilitysten laskeminen
  • Jäsenasiat; jäsenmaksut, -kirjeet, -rekisteri ja kyselyihin vastaaminen
  • Tiedottaminen ja viestintä myös sosiaalisessa mediassa
  • Muut hallintotehtävät; lakisääteisten ilmoitusten ja pöytäkirjojen laatiminen, taloustietojen toimittaminen avustushakemuksiin, sopimusasioiden valmistelu, toiminnan kehittäminen
  • Yhteistyö seuran hallituksen ja eri toimipisteiden henkilökunnan kanssa
  • Tarvittaessa avustaminen seuran galleriassa

Helsingin Taiteilijaseura tarjoaa kiinnostavan ja itsenäisen työtehtävän taiteen kentällä henkilölle, joka on organisointikykyinen, tarkka ja sujuva talousosaamisessaan sekä omaa hyvät sosiaaliset taidot jäsenpalveluiden hoitamisessa. Hakijalta odotetaan sujuvaa suomen kieltä sekä ruotsin ja englannin kielten hallintaa.

Työaika on 30 tuntia viikossa. Järjestöalan kokemus ja taidealan tuntemus katsotaan eduksi.

Työsuhteen alku: heinäkuu 2017 sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen yhtenä pdf-tiedostona, omalla nimellä varustettuna, perjantaihin 9.6.2017 mennessä osoitteeseen:

Kysymykset seuran puheenjohtajalle, Anitta Ruotsalainen, , 040 5293 625