Ajankohtaista taidekehällä

Uurastöissäantinniitynviljely

Antinniityn yhteisöpuutarha

on Kannelmäessä sijaitseva kaikille avoin yhteisöllinen puutarha. Puutarhassa ei ole yksityisiä palstoja vaan puutarhakokonaisuutta hoidetaan ja satoa korjataan yhteisesti. Puutarha perustetaan osana Minun nimeni on-taideprojektin ja Helsingin

Taiteilijaseuran Urbaaniluonto-projektia. Urbaaniluonto-projektissa yhdistetään kaupunkiviljelyä, kuvataidetta ja tanssia.

lisää aiheesta->

Antinniityn yhteisöpuutarhan reunalla poppelipuiden alla laiduntaa Enni Kömmistön veistämä Valtti-työhevonen, 2016, monumentti ja muistomerkki viljelylle, Helsingin entisille viljelysmaille, joiden paikoille monet kaupunginosat ovat nousseet ja kaupunkiviljelylle. Kuvat Kannelmäen Antinniityn yhteisöpuutarhan Sadonkurjuujuhlasta 16.-18.9.2016.

nimeton-liite-00016

O – ma – lo – vi

löytöKaikille avoin taidetyöpaja Kannelmäessä ). Työpaja on osa Helsingin Taiteilijaseuran Ja Zodiak Uuden tanssin keskuksen yhteistyöprojektia ”Urbaaniluonto”. Työpajan vetää ja on suunnitellut kuva- ja performanssitaiteilija Jenny Suhonen (www.jennysuhonen.com).

7.5 lauantaina klo. 11-15
14.5 lauantaina klo. 11-15
21.5 lauantaina klo. 17-19

Aloitamme ja lopetamme työpajat Kanneltalolla.  lisää aiheesta->